KONTAKT  ..

ERBJUDANDE  ..

OM MlG  ..

HEM  ..

BEHANDLINGAR

 

OM BEHANDLINGARNA

PRODUKTER

<

 

Eteriska oljor

 

 

APELSIN eko

Kontrollorgan Bio: EcoCert, Frankrike. Kan användas i livsmedel. En frisk och varm citrusdoft som verkar upplyftande på vårt sinne - fin att använda vid de mörka årstider. Kan användas i hudvård vid fet och mogen hud.

 

BERGAMOTT

Fotosensibiliserande. Kan användas i livsmedel. Citrusdoft med svag blommighet. Upplyftande på sinnet de dagar du känner dig lite låg. Bra vid fet och oren hud.

 

CITRON eko

Kontrollorgan Bio: EcoCert, Italien. Fotosensibiliserande. Kan användas i livsmedel. Frisk och syrlig citrusdoft. Bra i aromalampan när man behöver rena sina tankar och få klarhet. Passar fet och oren hud.

 

PEPPARMYNTA

Kan användas i livsmedel. Isig och söt doft. Aktiverande, kylande på huden. Doseras varsamt. 0,5% är bra i after sun-lotion.

 

EUKALYPTUS Australiana

Kan användas i livsmedel. Frisk, lite blommig eukalyptusdoft. Luftrenande och uppfriskande. Bra i muskelmassage.

 

ROSENTRÄ

Ros- och trädoft. Avslappnande och harmoniserande. Bra för alla hudtyper, speciellt för torr och känslig hud.

 

ROSMARIN

Kan användas i livsmedel. Örtig och frisk doft. Aktiverande. Mildast av cineoltypen och kamfertypen. Passar bra i bröstliniment och till muskelmassage.

 

LAVENDEL fine

Alla lavendelplantor i åkern som denna olja kommer från är identiskt lika. Kryddig och blommig doft. Avslappnande och upplyftande. Bra för alla hudtyper.

 

GERANIUM Rosengeranium

Kan användas i livsmedel. En rosig och citrusdoftande olja. Verkar upplyftande på humöret. Bra kvinnoolja. Verkar talgbalanserande på huden.