KONTAKT  ..

ERBJUDANDE  ..

OM MlG  ..

HEM  ..

BEHANDLINGAR

ECOBUTIK

OM BEHANDLINGARNA

PRODUKTER

Här hittar du

produkterna!

<

 

Aromaterapimassage

En skön avslappnande helkroppsmassage med härligt välgörande eteriska oljor. Behandlingen inleds med ett kort samtal för att kunna välja ut de oljor som är bäst för dig. I samband med behandlingen får du köpa 100 ml kroppsolja för 149 kr.

90 min, 1750kr - 60 min, 720kr - 40 min, 430kr - 30 min, 360kr

 

 

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är inte massage i vanlig mening. Metoden innebär en töjning av bindväven i huden. Genom bindvävsmassage påverkas de autonoma nervsystemet, i första hand på bäcken, rygg och buk. Detta är en grundbehandling som alltid genomförs. Beroende på besvärens art behandlas sedan ytterligare delar av kroppen. Bindvävsmassage rekommenderas som kompletterande eller som ensambehandling vid vissa speciella sjukdomstillstånd, t.ex. kroniska inflammationssjukdomar som reumatism, gastrit, tarminflammationer och prostatit. Andra tillstånd som förhöjd muskel spänning, huvudvärk, förstoppning, mensrubbningar och cirkulations problem lämpar sig också för behandling med denna metod.

60 min, 790kr - 30 min, 390kr

 

 

Hawaiiansk Lomi lomi- massage

En exotisk helkroppsmassage med rötter i Söderhavet, som gör dig härligt uppfriskad och avspänd. Denna energirika massage utförs med eterisk olja i långa djupa svepande drag som följer meridianerna i kroppen.

50 min, 680kr

 

 

Hot Stone massage

Det här är en speciell upplevelse. Du kommer att känna hur musklerna slappnar av med hjälp av en underbart flytande massage utförd med hjälp av varma lavastenar. Känn värmen spridas ända in i märgen och ge kropp och själ chans till fullständig avslappning.

60 min, 750kr - 30 min, 380kr

 

 

Hot Stone Lyx

En riktigt lyxig behandling som pågår i två timmar. Här vårdar vi och pysslar om både kropp och ansikte. Vi börjar med en Hot Stone massage. Därefter får ditt ansikte rengöring, peeling, mask, massage av ansikte och nacke. Avslutningsvis applicerar vi djupverkande serum, ögon- och ansiktscréme. I behandlingen används 100 % Naturliga Ekologiska Produkter från MARIA ÅKERBERG/Dermanord.

120 min, 1750kr

 

 

Svensk klassisk massage

Den klassiska massagen är djupgående och ger din muskulatur ökad cirkulation och avslappning. Regelbunden massage håller bort trötthet och förebygger smärta i axlar, rygg och nacke.

Helkropp: 60 min, 720kr

Halvkropp: 40 min, 430kr - 30 min, 360kr