KONTAKT  ..

ERBJUDANDE  ..

OM MlG  ..

HEM  ..

BEHANDLINGAR

 

OM BEHANDLINGARNA

PRODUKTER

<

 

Aromaterapimassage

En skön avslappnande helkroppsmassage med härligt välgörande eteriska oljor. Behandlingen inleds med ett kort samtal för att kunna välja ut de oljor som är bäst för dig. I samband med behandlingen får du köpa 100 ml kroppsolja för 250 kr.

 

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är inte massage i vanlig mening. Metoden innebär en töjning av bindväven i huden. Genom bindvävsmassage påverkas de autonoma nervsystemet, i första hand på bäcken, rygg och buk. Detta är en grundbehandling som alltid genomförs. Beroende på besvärens art behandlas sedan ytterligare delar av kroppen. Bindvävsmassage rekommenderas som kompletterande eller som ensambehandling vid vissa speciella sjukdomstillstånd, t.ex. kroniska inflammationssjukdomar som reumatism, gastrit, tarminflammationer och prostatit. Andra tillstånd som förhöjd muskel spänning, huvudvärk, förstoppning, mensrubbningar och cirkulations problem lämpar sig också för behandling med denna metod.

 

Hawaiiansk Lomi lomi- massage

En exotisk helkroppsmassage med rötter i Söderhavet, som gör dig härligt uppfriskad och avspänd. Denna energirika massage utförs med eterisk olja i långa djupa svepande drag som följer meridianerna i kroppen.

 

Hot Stone massage

Det här är en speciell upplevelse. Du kommer att känna hur musklerna slappnar av med hjälp av en underbart flytande massage utförd med hjälp av varma lavastenar. Känn värmen spridas ända in i märgen och ge kropp och själ chans till fullständig avslappning.

 

Svensk klassisk massage

Den klassiska massagen är djupgående och ger din muskulatur ökad cirkulation och avslappning. Regelbunden massage håller bort trötthet och förebygger smärta i axlar, rygg och nacke.