KONTAKT  ..

ERBJUDANDE  ..

OM MlG  ..

HEM  ..

BEHANDLINGAR

 

OM BEHANDLINGARNA

PRODUKTER

<

 

När man ska undvika massage

 

Det finns stunder då massage inte är så bra. Som t ex om Du precis har haft en hjärtinfarkt, eller blodpropp av något slag. Då ska alltid läkaren först tillfrågas.

 

Vid diskbråck som inte är läkt eller när disken "bara" buktar ut och trycker på en nervrot, ska Du först och främst gå till en läkare. Med doktorn rådgör Du om massage är lämpligt.

 

Om Du har ramlat och slagit Dig så att Du har fått blåmärke eller om Du rent av har vrickat eller brutit något vill jag heller inte massera just där skadan finns. Då behöver kroppen få vara ifred och läkas i lugn och ro.

 

Detsamma gäller om Du har dragit sönder en muskel (en s.k. ruptur). Eller om Du vet med Dig ha en tendinit dvs. en seninflammation. Åter igen, kroppen behöver vila och få läka ifred.

 

Vid vissa cancersjukdomar bör också läkare först tillfrågas.

 

Om Du har en infektion i kroppen. Låt säga att Du är jätteförkyld, då behöver Din kropp i första hand vila. Välkommen att ringa mig när Du har blivit frisk!

 

De tre första månaderna under en graviditet ska man avstå från massage. Därefter går det bra.

 

Om Du lider av osteoporos dvs uttalad benskörhet, kan jag inte ge Dig någon massage om du inte först har pratat med din läkare.

 

0704-091 902

Copyright © SA Brands