KONTAKT  ..

ERBJUDANDE  ..

OM MlG  ..

HEM  ..

BEHANDLINGAR

ECOBUTIK

OM BEHANDLINGARNA

PRODUKTER

Här hittar du

produkterna!

<

 

 

 

 

Bioline produkter och behandlingar i Torslanda.

Bioline Primaluce exforadiance är italiensk hudvård av hög kvalitet som utvecklade tredje generationens AHA/PHA syror. Primaluce exforadiance ger ännu bättre resultat då nya aktiva ingredienser förstärker AHA/PHA syrans effekt. Huden exfolieras effektivt och ett nytt fräscht kollagen skapas i djupare hudlager. Bland aktiva ingredienser finns mandelsyra som är bra till acne, men även till rosacea eftersom den reducerar både inflammation och rodnader i vävnaden.

 

PHA(Poly Hydroxy Acid). PHA syra binder mer fukt i huden och är inte lika irriterande och uttorkande för huden. Med PHA syra kan man även behandla hudåkommor och känslig hud som man inte kan behandla med AHA syror.

 

AHA(Alpha Hydroxy Acid). AHA-syrorna är naturligt förekommande syror som utvinns ur sockret från olika växter, därför kallas de också ofta för fruktsyror. Alfahydroxisyrorna används ofta i kosmetika för att snabba på cellförnyelsen, exfoliera döda celler från hudytan, och för att förbättra hudens förmåga att bevara fukt.

 

Bioline Desense fritt från parabener och allergener, speciellt för den ömtåliga hyperkänsliga huden med rosacea (rodnader). Huvudingrediensen i serien är GPI (Glycero-Phospho-Inositol), som utvinns från Solrosen. Huden återfår sitt naturliga skydd och börjar fungera normalt igen med hjälp av följande processer som omedelbart sker i din hud:

• den reducerar utsöndring av fettsyrorna och kontrollerar på så sätt inflammationsprocessen.

• den skyddar och återställer cellstrukturen i huden.

 

Bioline Reveillance. Reveillance är fylld med antioxidanter och innehåller den tekniskt avancerade och innovativa ingrediensen RSC – Radical Scavenger Complex, de aktivaste antioxidanterna; (C-vitamin, liponsyra, ozon-skydd, UV-skydd, naturlig aminosyra och E-vitamin.)