KONTAKT  ..

ERBJUDANDE  ..

OM MlG  ..

HEM  ..

BEHANDLINGAR

 

OM BEHANDLINGARNA

PRODUKTER

<

 

 

 

 

 

 

Universkins revolutionerande hudvårdskoncept introducerar produkter som skräddarsys för att tillgodose dina unika behov.

Universkin är ett franskt farmaceutiskt företag som grundades 2006 i Nice. Universkins kosmetologiska lösningar finns i dermatologiska, plastikkirurgiska och medicinestetiska klinker i 32 länder världen över.

Teamet bakom varumärket består av Frankrikes främsta experter: dermatologer, plastikkirurger, patologer, biologer, kemister och farmaceuter. Som grundare av ”Funktionell dermatologi” arbetar Universkin för innovation och för att förbättra hudens optimala funktion. Universkin har en mycket enkel grundidé, vilket gör produkterna revolutionerande. Medicinsk logik i hudvården och valet av aktiva ämnen, koncentration och appliceringstid gör Universkins lösning helt unik. För första gången kan en läkare utforma en minimalistisk hudvård och uppnå verkliga resultat.

Genom att noggrant välja lämpliga aktiva ämnen kan specifika hudproblem få rätt behandling.

 

Den unika skräddarsydda möjligheten gör det möjligt att arbeta på hud som har allt ifrån acne, rosacea, pigmentering, fet/blandhud, rynkor och oxiderad hud men också pre och post fillers, botox ansiktskorringeringar, ärr mm.

Universkin erbjuder även ett balm och 3 olika cremer som är anpassade efter hudtyp med biomimetiska peptider där alla har olika funktioner efter kundens behov. I sortimentet finns också ett UV-skydd som förebygger och behandlar pigmentering och hudens åldrande av oxidation p g a UV-ljus. Det skyddar för UVA och UVB, förebygger uppkomsten av pigmentering, återställer hudens naturliga försvar, reparerar och mjukgör och återställer den hydrolipida filmen